Monthly Archives: October 2015

Rudetoning er sundt

Ja, det lyder måske lidt underligt, men det viser sig faktisk at rudetoning er godt for andet end at holde solens stråler ude af sin bil. En undersøgelser viser at folk som har rudetoning monteret på deres bilruder har en generelt mindre chance for at få hudkræft. Det skyldes at rudetoningen ikke kun afviser solens lys men også solens UV-stråler.

google slides

Kender du til Google slides?

Det gør du højst sandsynligt ikke. Det fleste tyr ubetinget til gode gamle PowerPoint. Det kender man jo. Og ja, det gør man, men man kender også designet. Det ikke så pæne design. Der er selvfølgelig et par stykker derude som er nogle hajer til PowerPoint, men størstedelen kunne lige så godt bruge tiden på at lave en planche og fremvise den. Med Google slides kan du slippe for at bakse med svage PowerPoints. Google slides er nemlig præ-designede slideshows. Det eneste du skal gøre er at udskifte placeholder teksten med dine egne tekster. Ingen grund til at bruge tid på et svagt design. Der er allerede nogle som har lavet et flot stykke arbejde du kan drage nytte af.

animationsfilm

Kan alle lave en animationsfilm?

Det korte svar her er ja, det kan alle. Enhver som ihvertfald har adgang til en relativ ny computer. Det er dog langt fra alle som har de kreative evner som det kræver at kunne lave en flot animationsfilm. Alle kan jo animere en cirkel som flytter sig, bare for at give et eksempel. Rigtig mange af mine kolleger har tidligere arbejdet som tegnere på tegnefilm. Det er næsten det samme arbejde bortset fra at vi nu kan nøjes med at tegne nogle få tegninger og sammen sætte dem i stedet for at skulle tegne hvert enkelt frame.